Udtalelser

Her kan du læse hvad andre fortæller om forløb hos mig.

Dreng 13 år:

”Du er glad og meget positiv og meget let at tale med også om de ting der er svære”

Marcus Martinsen 14 år:

”Susanne har hjulpet mig i mange år nu med min angst, og jeg ville helt sikkert ikke være, hvor jeg er nu uden hendes hjælp. Hun er meget forstående og hjælpsom, og hun tager alt sammen i dit tempo”

Charlotte og Stig Martinsen:

"Vi kan klart anbefale et samarbejde med Susanne. Vi har igennem flere år haft et tæt og meget nært samarbejde omkring både os som familie, men i særdeleshed med vores søn Marcus. Marcus har/haft angst og en art autisme. Susanne har været en vigtig del af hans dagligdag med gode og nyttige input til hans tilgang til specielt skole, venner, familie og sociale sammenhæng. Susanne har også givet os redskaber til, hvordan vi som familie kunne tackle de situationer, hvor Marcus havde det svært. Disse redskaber bruger vi stadig i dagligdagen. Susanne har også været vores bisidder i vores møder med skole og psykiatrien, hvor man godt kan føle sig lidt alene. Hun har altid talt vores sag, og vi har været i trygge hænder. Susanne er stadig kun et opkald væk og både for os som familie og specielt for Marcus."

Maja Löween mor til Noah:

"Susanne skabte meget hurtigt et specielt bånd mellem hende og vores dreng allerede ved første samtale. Vi kunne mærke han var tryg ved hende med det samme. Det er hendes helt naturlige tilgang når hun taler til børn, der gør at der hurtigt bliver skabt denne tillid. Efter vores forløb hos Susanne, fik vi som familie mange nyttige redskaber til værktøjskassen i forhold til vores søns angstproblematik. Redskaber som har gjort at vores dreng er kommet ud på den anden side i dag og nu i mange tilfælde kan hjælpe sig selv til at komme ud af et dårligt tankemylder hvis han får angst. Vi ville ønske, at alle kunne have en som Susanne til at hjælpe med hendes meget omsorgsfulde og professionelle tilgang i forhold til sit arbejde med børn med angst."

Andreas Ohrt Jensen, Ungekoordinator i Ishøj Uddannelse og Job:

”Susanne formidlede et spændende oplæg om angst blandt børn og unge. Det havde en god balance imellem teori og praksis, hvor det var tydeligt, at Susanne trækker på en bred erfaring, som gjorde oplægget levende og nærværende. Jeg kan varmt anbefale Susanne”

Thomas og Christina Larsen:

”Vi er meget glade og taknemmelige for alt det du har gjort for Mikkel og vores familie, både nu og for 4 år siden. Og vi er ikke i tvivl om, hvis vi en dag har brug for hjælp igen, vil vi kontakte dig. Du er god til dit arbejde og har gjort en kæmpe forskel.”

Vicerektor Claus Helbert Pedersen, Nordsjællands Hf & VUC/Holbæk og Kalundborg:

"Holbæk VUC og HF har brugt Susannes kompetencer ad et par omgange. Susanne har været en dygtig facilitator for en proces i ledelsesgruppen, da vi ønskede at lave et tilbud til vores kursister, som har ADHD og Autisme. Susanne var velforberedt og satte gang i en reflekterende proces i ledergrupper, hvor vi fik sat spot på, hvad vi egentlig ønsker at tilbyde denne målgruppe af kursister. Vi gik derfra med et klarere billede af, hvilke veje vi skulle gå, før vi kunne sætte et tilbud op, som vi kunne stå inde for. Vi har tidligere brugt Susanne til en narrativ proces i vores ledergruppe, hvor fokus lå på at få øje på vores fælles styrker som lederteam. Susanne var god til at lave en kreativ workshop, hvor vi gennem flere forskellige øvelser fik øje på alt det der virker, men også hvor vi kunne skrue for at stå endnu mere styrket som ledergruppe. Vi har derudover brugt Susanne til et oplæg for vores samlede personalegruppe omkring ADHD og Autisme hos unge og voksne centreret omkring viden om diagnoserne og de udfordringer det kan give for et ungt menneske i et uddannelsesforløb. Susanne var god til at komme med konkrete didaktiske strategier til, hvordan den enkelte underviser får taget de nødvendige hensyn. Susanne træder altid ind i rummet med en god energi, overblik og entusiasme. Susanne udviser respekt for det eksisterende men er samtidig god til at udfordre vores tænkning."

Skoleleder

"Jeg har igennem de sidste 10 år samarbejdet med Susanne Pliniussen om elever, som har særlige behov. Hun er en fagligt meget dygtig og kompetent konsulent, som har mange forskellige tilgange og vinkler på de mange forskellige problemstillinger, vi har samarbejdet om. Hun er altid velforberedt og arbejder med en meget anerkendende tilgang til opgaveløsningen. Susanne går gerne utraditionelle veje i sin søgen efter at finde den bedst mulige løsning for den enkelte elev. Susanne er god til at skabe fine relationer både til elever, forældre og medarbejdere. Alle føler sig set, hørt og i trygge hænder, når Susanne er i rummet. Medarbejdere har også brugt at sparre med Susanne i forskellige sammenhænge, og de får altid gode råd, som de kan arbejde videre ud fra. Jeg kan kun give Susanne Pliniussen min bedste anbefalinger."

Susanne Elise Pliniussen, pædagogisk konsulent og psykoterapeut MPF